Alla uppdrag
Senior Valideringsingenjör - Renrumsspecialist, Stockholm - TILLSATT
Tjänstebeskrivning - TILLSATT

Vi söker en erfaren valideringsingenjör kunnig inom området renrum/aseptik. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för renrum och aseptiskt arbetssätt och ansvarar för kvalificering av våra aseptiska processer och renrum. Tjänsten är placerad i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Du granskar och godkänner interna och externa dokument inom området. Arbetet bedrivs i tät kontakt med produktion, teknikavdelningen, QA, QC men också med globala funktioner och företagets övriga produktionsanläggningar med vilka du kommer att arbeta tillsammans med i övergripande globala projekt.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
• Delta i eller driva projekt med inriktning på renrum och aseptiskt arbetssätt
• Överföra kvalificerade, nya eller modifierade processer/arbetssätt till produktionen och ansvarar för att dessa uppfyller gällande myndighetskrav
• Ansvara för och genomföra kvalificeringar och rekvalificeringar tex vid processändringar
• Utarbeta kontrollprogram för QC´s löpande renrumskontroller och rekvalificeringsbuljonger
• Fungera som expert för produktionen och QC vid utredningsarbeten och avvikelser
• Utarbeta/uppdatera instruktioner för den egna sektionen samt för produktionen
• Redovisa resultat muntligt och skriftligt, skriva interna och externa rapporter (tex. tekniska rapporter och registrerings filer)
• Följa och hålla dig uppdaterad på senaste utvecklingen inom renrum och aseptiskt arbete
• Delta som expert för renrums- och aseptikfrågor vid inspektioner


Sektionen Validering består av 12 medarbetare som arbetar i projekt och med löpande arbeten inom områdena; sterilisering, rengöring (Cleaning Validation), transport, extrachtables/leachabels och renrum/aseptik. I sektionen finns även ett ansvar för granskning av kvalificeringar, valideringar och rekvalificeringar, ett ansvar för administration av kvalificeringsdokument samt uppdatering av företagets VMP (Validation Master Plan).


Profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning, med farmaceutisk/naturvetenskaplig och mikrobiologisk inriktning. Du bör ha minst tre års erfarenhet från projektarbete och som expert inom området renrum/aseptik. Erfarenhet av övriga beskrivna områden samt validering inom läkemedelsindustrin är meriterande.

Som person är du självständig, strukturerad och noggrann. Arbetsuppgifterna innebär många interna kontakter och olika typer av frågeställningar varför du bör trivas med att hantera många arbetsuppgifter parallellt. Arbetet kräver stor självständighet, kreativitet och en förmåga att kunna interagera, kommunicera och skapa nätverk. Språkkrav är svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med erfarna och engagerade kollegor, centralt i trevliga lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Vi är stolta över att tillverka läkemedel som förbättrar patienters hälsa och livskvalitet över hela världen.

Du kommer att arbeta i ett företag där ett systematiskt arbetssätt, serviceorientering, samarbete och engagemang värdesätts och där vi satsar på att utveckla vår personal. Balans mellan arbetsliv och fritid är viktigt, liksom mångfald och jämställdhet.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad god och mättande mat i vår fantastiska lunchrestaurang.


För frågor eller mer information gällande denna spännande position, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Agneta A. Almquist, PhD på Rekryteringsspecialisten Life Science, Norden.

Mobil: 0708-28 28 89, E-mail: agneta@rsls.se